Огляд черг на кордоні у вівторок 18.10.2016

18 Жовтня 2016
черга на кордоні

Аналіз наявності та розмірів черг на кордоні до Польщі на основі того,що показують камери онлайн. У вівторок зранку о 8-30 черги є в основному на переходах Волинської області Ягодин-Дорогуськ та Устилуг-Зосін. І якщо в Ягодині можна бачити чергу , то в Устилузі про її наявність перед населенним пунктом свідчить те, що автомобілі перед камеру-онлайн під'їжджають одночасно по декілька штук.

кордон онлайн  кордон онлайн

У Львівській області незрозуміла по величині черга є перед пунктом пропуску Рава Руська - Гребенне. На решті митних переходів ситуація з чергами є доволі прийнятною і позитивною. Грушів-Будомєж - черги немає взагалі і протягом півгодини ніхто її не утворив, що свідчить про те, що і перед першим шлагбаумом також пусто. Краківець-Корчова - немає черги на дорозі перед пунктом пропуску. Шегині-Медика - тут є не велика черга, але можна бачити де вона закінчується і зрозуміти , що не так багато треба часу на перетин кордону до Польщі. Смільниця-Кросцєнко - черга тільки на території митного переходу.

онлайн кордон  авто кордон  краківець онлайн  черга шегині  авто кордон онлайн

Враховуючи, що фото для огляду були зроблені о 8-30 (тобто після перезмінки) і черги на кордоні не є великі, можна зробити висновок, що сьогодні зранку досить мало людей прямували до Польщі.

Черги з Польщі до України зранку також вісутні. Є невелика черга на пасі для Такс Фрі у Медиці, а у Корчовій черги немає зовсім.

черга з польщі  польський кордон

comments icon

Коментарі

Схожі статті

Переглянути більше

Отримуйте найсвіжішу інформацію про акції та знижки

Отримувати інформацію
Контакти

35-326, Rzeszów, ul.T.Rejtana, 67

vsetutpl.info@gmail.com

Ми в соціальних мережах