Огляд черг на кордоні у понеділок ввечері 17.10.2016

17 Жовтня 2016

Аналіз ситуації з чергами перед польским кордоном зробимо, як завжди, за допомогою веб-камер онлайн на нашому сайті. Зранку черги були на всіх без виключення пунктах пропуску до Польщі. На 19 годину вечора ситуація є набагато спокійнішою. На митних переходах Ягодин-Дорогуск, Устилуг-Зосін та Рава Руська-Гребенів черги є і визначити їх величину практично не можливо ( через погане розташування веб камер онлайн).

черга на кордоні  черга на кордоні  черга на кордлоні

На інших пунктах пропуску черги є, але не великі . Грушів-Будомєж - є черга тільки на зеленому пасі, що може свідчити про те, що нема черги перед "першим шлагбаумом" і камера онлайн показує зараз всі автомобілі перед цим переходом. Краківець-Корчова - у черзі на дорозі перед кордоном тільки декілька автомобілів. Шегині-Медика - біля 10 авто перед воротами митниці. Смільниця-Кросцєнко - черга є тільки на території пункту пропуску.

черга на кордоні  черга на крківці  черга шегині  черга на кордоні

Черги з Польщі до України на вечір понеділка назбиралися чималенькі і на Медиці і на Корчовій. І якщо до камер перед кордоном додати зображення тих камер онлайн,що показують картину між кордонами Польщі та України, то можна зробити висновок,що сьогодні ввечері тривалість перетину кордону буде досить довгою тому, що нейтральна територія також заставлена автомобілями, що їдуть до України. Нагадуємо, що зображення цих камер можна переглядати і на мобільних телефонах. 

авто кордон  авто кордон  авто черга  черга кордон

comments icon

Коментарі

Схожі статті

Переглянути більше

Отримуйте найсвіжішу інформацію про акції та знижки

Отримувати інформацію
Контакти

35-326, Rzeszów, ul.T.Rejtana, 67

vsetutpl.info@gmail.com

Ми в соціальних мережах