Черги на кордоні , вечір п'ятниці 21.10.2016

21 Жовтня 2016
черги на кордоні

Огляд ситуації на кордонах з Польщею за допомогою трансляції з камер онлайн на кордоні станом на вечір п'ятниці показав черги у всіх напрямках та практично на всіх митних переходах польського кордону. Якщо оцінювати чергу до Польщі , то вона є на усіх митних переходах окрім Смільниця-Кросцєнко. У Смільниці камера показує тільки один автомобіль , що заїжджає на територію переходу. Усі решту пунктів пропуску до Польщі цього вечора є досить "популярними" в сенсі черг на кордоні. І хоч погода трохи розмазала картинки з кордону, але наявність черг видно і через дощові іскри.

камери онлайн  камери на кордоні  камери на кордону  камери онлайн  камери онлайн кордон  кордон онлайн

Черги з Польщі до України заслуговують окремої уваги цього вечора. Станом на 21-45 (коли ми починали робити огляд) вони були на всіх митних переходах. Спочатку покажемо фото з камер онлайн у Медиці та Кросцєнко.

камера медика  черга кросцєнко

Окремо розглянемо ситуацію цього вечора на автостраді А4 перед пунктом пропуску Корчова-Краківець. На початок роботи над оглядом на камераі онлайн було видно довжелезну чергу, настільки довгу,що не було зрозуміло де вона закінчується. Але за 30 хвилин тієї черги вже не було! Отже при бажанні польські служби можуть творити "чудеса швидкості пропуску через кордон")

черга кордон  кордон онлайн

 

comments icon

Коментарі

Схожі статті

Переглянути більше

Отримуйте найсвіжішу інформацію про акції та знижки

Отримувати інформацію
Контакти

35-326, Rzeszów, ul.T.Rejtana, 67

vsetutpl.info@gmail.com

Ми в соціальних мережах