Черга на кордоні на вечір неділі 16.10.2016

16 Жовтня 2016
черги на кордоні

Огляд ситуації з чергами на кордоні до Польщі за допомогою трансляції з веб камер онлайн станом на 19-30 неділі 16 жовтня 2016 року. Якщо в нашому ранковому огляді більшість пунктів пропуску на польському кордоні були вільними порожніми ( принаймні перед кордоном не було черг) , то протягом дня ситуація кардинально змінилася. Як бачимо з фотографій трансляції камер-онлайн  черги є на всіх митних переходах до Польщі і вони зовсім не маленькі. Якщо переглянути відео з камери на переході Грушів-Будомєж, то видно що автомобілі в чергу приїжджають досить великими групами майже одночасно, а це свідчить про то, що окрім тої черги перед камерою-онлайн є ще черга перед "першим шлагбаумом". Також на кордоні Шегині-Медика черга зібралася настільки велика, що не видно її закінчення, а тому це може бути досить великою відстанню.  Веб-камера з переходу Устилуг-Зосін переважно показує порожній кордон але, як відомо з дописів наших читачів, на цьому пункті пропуску також основну чергу прикордонники формують не перед камерою а ще перед населенним пунктом там де немає камери онлайн. 

kordon online  granica online  jagodyn online  shegyni online  черга на кордоні  черга на кордоні  черга кордон

Камери з польського боку кордону у Корчовій та Медиці показують невеликі скупчення автомобілів у чергах з Польщі до України. Перед пунктом пропуску Медика-Шегині черга є тільки на зеленому коридорі, а пас для Такс-Фрі майже порожній.

черга на польському кордоні  черга на медиці

Щоб мати змогу переглядати камери з польського боку кордону на мобільному телефоні скористайтеся нашими порадами, що детально описані у СТАТТІ.

comments icon

Коментарі

Схожі статті

Переглянути більше

Отримуйте найсвіжішу інформацію про акції та знижки

Отримувати інформацію
Контакти

35-326, Rzeszów, ul.T.Rejtana, 67

vsetutpl.info@gmail.com

Ми в соціальних мережах