Черги на кордоні Польщі , неділя 16.10.2016

16 Жовтня 2016
черга на кордоні

У неділю зранку веб камери онлайн показують сірі осінні дороги до Польщі і на деяких з них є вже черги автомобілів перед кордоном станом на 10 годину ранку. Митні переходи на котрих вже є черга знаходяться у Львівській області, це Краківець-Корчова, Шегині-Медика та Рава Руська-Гребенне.

краківець онлайн  шегині онлайн  рава онлайн

На інших пунктах пропуску Грушів-Будомєж та Смільниця-Кросцєнко черг, на час написання статті, не було. Також порожніми є дороги перед пунктами пропуску у Волинській області Устилуг-Зосін та Ягодин-Дорогуськ.

грушів онлайн  смільниця онлайн  ягодин онлайн  устилуг онлайн

Отже, для тих, хто планував чи їхав до Польщі сьогодні вранці можна було вибрати той пункт перетину кордону, де не було черги та час витрачений на поїздку був би мінімальним. Останнім часом напрямок з України до Польщі переважно завантажений у неділю тому, що багато людей повертаються на роботу та навчання. Проаналізуємо ситуацію з чергами на кордоні в другій половині дня для того, щоб зрозуміти чи збільшаться черги до Польщі у вихідний день.

Що стосується черги з Польщі до України, то у неділю зранку камери онлайн транслювали тільки порожні дороги перед кордоном у Медиці та Корчовій.

медика онлайн черга  кочова онлайн черга

Нагадаємо, що переглядати трансляцію камер онлайн з польського боку кордону можна і на мобільних телефонах також. Детально читайте про це у нашій СТАТТІ

 

comments icon

Коментарі

Схожі статті

Переглянути більше

Отримуйте найсвіжішу інформацію про акції та знижки

Отримувати інформацію
Контакти

35-326, Rzeszów, ul.T.Rejtana, 67

vsetutpl.info@gmail.com

Ми в соціальних мережах